Neemt echt de tijd

Iris is een echte vakvrouw, ze werkt heel nauwkeurig en ze neemt echt de tijd voor de behandeling. Na afloop ben ik altijd weer super blij met het eindresultaat! Ze is ontzettend goed in haar werk en plezierig in de omgang. Ontspannen sfeer bij elke afspraak.

Secuur

Al jaren kom ik bij Iris in de salon en dat voelt nog iedere keer als een verwen-momentje. Iris is secuur en geeft goede adviezen. Je kunt merken dat ze dol is op haar vak. Ze is een echte professional die weet waar ze over praat.
Ik verlaat haar mooie salon altijd met een tevreden gevoel!

Momentje rust

Iris is een topper.
Niet alleen mega goed in wat ze doet, ze geeft altijd goed advies. Ze blijft zichzelf bijscholen en staat voor kwaliteit. En als je in de stoel ligt voelt ze ook aan of je zin hebt in een praatje of dat je even heerlijk wilt genieten van een momentje rust, voor beide en top service ben je bij Iris aan het juiste adres!

Vakkundig

Bij Iris is er altijd een ontspannen sfeer. Je kunt echt even genieten van de behandeling die vakkundig wordt uitgevoerd.

Altijd weer een uitje

Bij Iris is het altijd fijn binnenkomen. Ze werkt serieus, nauwkeurig in een heel aangename sfeer. Ik geniet van de muziek op de achtergrond. Voor mij is het altijd weer een uitje.

Super tevreden

Zoals altijd super tevreden. Wenkies zien er weer goed uit!

Altijd net dat stapje extra!

Altijd weer een heerlijk verwen momentje… lekker ontspannend, vakkundig…. en goede persoonlijke adviezen. Iris doet altijd net dat stapje extra …. echt een toppertje! 👍🏻Dank je wel Iris!

Ontzettend verbeterd!

Sinds de behandelingen bij Iris en de producten van Ik Skin Perfection is mijn huid ontzettend verbeterd.

Een topper

Een ieder met een enigszins onrustige huid kan ik Iris meer dan aanbevelen. De combinatie van enthousiasme en vakkennis maken van haar een topper.

Professioneel

Professioneel, netjes en gezellig! Echt een momentje voor jezelf.

Een feestje!

Iedere vervolgafspraak is een feestje.

Nauwkeurig & hartelijk

Iris is een echte vakvrouw met veel passie voor haar werk! Nauwkeurig, hartelijk en weet precies waar ze het over heeft.