Over Iris

Ook ik ken de struggles van een probleemhuid. Een onrustige huid begon bij mij al op jonge leeftijd en dan ben je al gauw de enige in je klas. Ik wilde niets liever dan dat alles verdween als sneeuw voor de zon, dus ging ik van alles testen, smeren en uitzoeken. Hoe onwetend ik toen was, dacht ik dat ik het zelf wel kon oplossen, omdat ik er immers zoveel over had gelezen. Niets was minder waar, maar hier is mijn interesse voor de huid wel degelijk ontstaan. En…. ik heb altijd geroepen dat ik een eigen schoonheidssalon later wilde als ik groot was. Dat is inmiddels alweer 12jaar geleden en mag ik begin 2024 een tweede vestiging gaan openen in Wierden. Ik wil nu niets liever dan jou een eerlijk advies geven waar je echt wat aan hebt. Je wordt namelijk doodgegooid met veelbelovende reclames en influencers die jou een product laten zien, maar hebben zij jouw huid van dichtbij bekeken? Dat is namelijk het begin. Wij willen jouw verhaal horen, jouw wensen, jouw product geschiedenis weten en bekijken jouw huid van dichtbij, dan pas kunnen we samen wat bereiken en gooi jij geen honderden euro’s weg. Een persoonlijk behandelplan met mooie producten, maar wel passend in jou drukke gezellige dagritme daar zijn we naar opzoek. Ga jij dan met een glimlach de deur uit of vertel je mij enkele weken later dat jouw huid zoveel gezonder is geworden? Dat is waar ik het voor doe. Dat geldt trouwens ook voor alle wenkbrauw en permanente make-up behandelingen, daar wordt ik echt heel blij van.

Ik zou het leuk vinden om kennis met jou te maken.
Iris Overbeek | Eigenaresse 

Over Lotte

Ik ben Lotte en 20 jaar oud. Woon al mijn hele leven in Goor en het is daarom extra leuk om bij Iris te mogen werken. Vaak herken ik de klant bij binnenkomst of andersom en is het ijs al gebroken. Dit maakt het laagdrempelig en gezellig tegelijk.

Als kind droomde ik ervan om later schoonheidsspecialiste te worden. Na het afstuderen twijfelde ik dus ook niet meer over wat ik nu wilde gaan doen. Recht op mijn doel af en de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 4 heb ik met vlag en wimpel behaald. Ik heb diverse stage plekken gehad waar ik op meerdere vlakken ervaring op heb kunnen doen en ik wilde daarom naast mijn baan bij de Etos ook graag bij een salon werken waar ik meer gezichtsbehandelingen kon gaan geven. Iris kwam op mijn pad en na een paar gesprekjes had ik een super goed gevoel. Mijn werkdag is eigenlijk heel afwisselend, van wenkbrauw behandelingen en lash lift Treatments tot aan uitgebreide ontspannende gezichtsbehandelingen waarbij de klant zich volledig overgeeft. Dat laatste vind ik eigenlijk het allerleukste om te doen. Het geeft mij altijd extra voldoening als jij totaal ontspannen de salon verlaat.

Ik hoop jullie snel te mogen behandelen in de salon.

Lotte Gelen | Junior Huidexpert

Over Kimberley

Hi, ik ben Kimberley en 26 jaar oud. Met mijn vriend hebben we net een huis gekocht in Almelo, maar ook ik ben opgegroeid in Goor. Ik ben eventjes uit de Beauty branche geweest, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan…..Inmiddels ben ik alweer een aantal jaren terug in deze innoverende wereld en heb ik de opleiding tot pedicure volledig afgerond. Deze tak is echt mijn ding als je het mij vraagt en hier ben ik daarom ook zeker nog niet in uitgeleerd. De klachten die klanten letterlijk bij mij op de bank gooien zijn iedere keer weer een uitdaging en het geeft heel veel voldoening als zij opstaan met directe verlichting en een dankbaar gevoel. Daarnaast is de combinatie met het schoonheidsvak heel erg uniek en dit maakt mijn werkdag afwisselend. Ik ben blij dat ik mij heb mogen toevoegen aan dit Team en jij als klant kan mij treffen op de donderdag en vrijdag om de week. Wil je een pedicure behandeling gecombineerd met een gezichtsbehandeling of het harsen van het gezicht dan is de kans groot dat wij elkaar eens gaan zien.

Voel je thuis en ik doe de rest, hopelijk tot snel.

Kimberley Wiltink | Huidexpert & Pedicure

partner-logo01
provoet
ggd-wit-klein
ikskin-nieuw
ikskin-nieuw