Over Iris

De beautysalon in Goor waar persoonlijke aandacht, kwaliteit en een onderbouwd advies bij iedere behandeling voorop staat. Door verder te kijken en te luisteren naar de jou, komen we samen tot een persoonlijk behandelplan. Natuurlijke huidverzorging, maar wel passend in jou drukke gezellige dagritme daar zijn we naar opzoek. Op deze manier kunnen we de huid optimaal verzorgen en kan huidverbetering ook daadwerkelijk behaald worden.

Iedereen verdient het om te genieten van een ontspannen behandeling, van hoogwaardige huidverzorging, maar vooral iedere dag te mogen stralen met een maximaal resultaat. Naast een breed scala aan gezichtsbehandelingen en coaching naar een mooie huid, ben je ook aan het juiste adres voor permanente make-up en de populaire wenkbrauw behandelingen. Om het helemaal makkelijk te maken is het ook mogelijk behandelingen te combineren met elkaar en kun je terecht voor zowel, pedicure en gellac, lash volume lift, minerale make-up en is er een samenwerking met een huidtherapeut voor diverse huidtherapeutische behandelingen.
Dit alles onder één dak! Neem gerust een kijkje op de website voor meer informatie of neem contact op voor een persoonlijk advies.

Ik zou het leuk vinden om kennis met jou te maken.
Iris Overbeek

partner-logo01
provoet
ggd-wit-klein
ikskin-nieuw
ikskin-nieuw