Huidanalyse met de OBSERV520

Bij Iris Overbeek Beauty & Skincoach vinden we het belangrijk om advies op maat te geven. Iedere huid is anders en daar hoort een unieke aanpak bij.

Lees meer

IK Skin gezichtsbehandeling

Ontspanning, optimale verzorging en echte weldaad voor je huid. De gezichtsbehandelingen van IK Skin Perfection worden afgestemd op jouw huidwens, zodat jouw huid kan worden teruggebracht naar haar natuurlijke conditie en huidflora voor het beste resultaat.

Lees meer

Huidverbetering

Power Treatment! Jouw huidwens of huidprobleem optimaal aanpakken, dat is wat je wilt. We resetten, herstellen en stimuleren je huid naar een betere versie met altijd een eerlijk en duidelijk advies op maat.

Lees meer

T-Away behandeling

Heeft u rode adertjes/couperose, steelwratjes, bindweefselbultjes of andere huidoneffenheden waar u graag van af wilt? Dan is de T-away behandeling de perfecte oplossing in slechts enkele minuten.

Lees meer

Permanente Make-up

Wenkbrauwen sieren het gezicht en eyeliners versterken een oogopslag. ‘Semi’ Permanente Make-up is de manier om wenkbrauwen en eyeliners te perfectioneren.

Lees meer

Harsen & Verven

Je wenkbrauwen laten epileren/harsen en verven doet wonderen voor je oogopslag en we willen af van ongewenste haren in ons gezicht. Het is mogelijk om deelbehandelingen toe te voegen aan jouw favoriete behandeling.

Lees meer

Pedicure

Van probleemzones en pijn tot cosmetische nagelcorrectie en een mooie Gellac. Een pedicure behandeling geeft direct de aandacht die je voeten verdienen.

Lees meer

Minerale Make-up

De laatste jaren is minerale Make-up enorm populair geworden. Word ook fan van de pure mineralen van Mintenz Natural Cosmetics. Boek de Mintenz Kleurtest en laat je huid ademen.

Lees meer