Kennismakings behandeling

Maak kennis met Iris, voel je thuis in de salon en ervaar de groene cosmeceuticals van IK Skin Perfection. Ga voor een Meet en Treat behandeling en zet de eerste stap naar een gezonde en stralende huid.

Lees meer

IK Skin gezichtsbehandeling

Ontspanning, optimale verzorging en echte weldaad voor je huid. De gezichtsbehandelingen van IK Skin Perfection worden afgestemd op jouw huidwens, zodat jouw huid kan worden teruggebracht naar haar natuurlijke conditie en huidflora voor het beste resultaat.

Lees meer

Huidverbetering

Power Treatment! Jouw huidwens of huidprobleem optimaal aanpakken, dat is wat je wilt. We resetten, herstellen en stimuleren je huid naar een betere versie met altijd een eerlijk en duidelijk advies op maat.

Lees meer

T-Away behandeling

Heeft u rode adertjes/couperose, steelwratjes, bindweefselbultjes of andere huidoneffenheden waar u graag van af wilt? Dan is de T-away behandeling de perfecte oplossing in slechts enkele minuten.

Lees meer

Permanente Make-up

Wenkbrauwen sieren het gezicht en eyeliners versterken een oogopslag. ‘Semi’ Permanente Make-up is de manier om wenkbrauwen en eyeliners te perfectioneren.

Lees meer

Losse behandelingen

Je wenkbrauwen laten epileren/harsen en verven doet wonderen voor je oogopslag en we willen af van ongewenste haren in ons gezicht. Het is mogelijk om deelbehandelingen toe te voegen aan jouw favoriete behandeling.

Lees meer

Pedicure

Van probleemzones en pijn tot cosmetische nagelcorrectie en een mooie Gellac. Een pedicure behandeling geeft direct de aandacht die je voeten verdienen.

Lees meer

Lichaams- behandelingen

Lichaamsverzorging kan tijdrovend zijn en geeft niet altijd het gewenste resultaat. Laat je benen professioneel ontharen of geniet van een hotstone massage voor ultieme ontspanning voor je spieren.

Lees meer

Bruids- arrangementen

Gefeliciteerd! De grote dag is in zicht. Spring in de visagiestoel voor een passende bruidsmake-up. En begin ontspannen en zelfverzekerd aan de dag van je leven!

Lees meer

Make-up Hairstyling

De laatste jaren is minerale Make-up enorm populair geworden. Maak kennis met de pure mineralen van Mintenz Natural Cosmetics of laat je haar mooi stylen/opsteken voor een bijzonder feest.

Lees meer

partner-logo01
provoet
ggd-wit-klein
ikskin-nieuw