Jij bent het waard, investeer in je huid!

Maak zelf een keuze uit de duur en extra’s/deelbehandelingen die een behandeling te bieden heeft. Jouw huid verdient het beste en je wensen staan voorop. Met de daadkrachtige werkstoffen van IK Skin Perfection werken we samen naar zichtbare huidverbetering en een ontspannen ervaring tijdens elke behandeling.

Be good to your skin

Maak een afspraak

IK SKIN | Gezichtsbehandelingen

Een traditionele gezichtsbehandeling met optimale ontspanning die jouw huid maximaal reinigt, verzorgt en beschermt.

 

IK SKIN 30min | Young
Speciaal voor de jonge dames < 18 jaar. excl. epileren
€ 29,50
IK SKIN 45min | Clean
Korte reinigende behandeling. incl. epileren
€ 44,50
IK SKIN 60min | Basic
Krachtige behandeling met optimale verzorging. incl. epileren, masker
€ 59,50
IK SKIN 75min | Complete
Ontspan en verbeter je huid. incl. epileren, gezichtsmassage, masker
€ 74,50
IK SKIN 90min | DeLuxe
Ultiem moment voor jezelf en maximale huidverzorging. incl. epileren, uitgebreide gezicht- nek en schouder massage, masker
€ 89,50

Kennismakings­behandeling

 

Meet&Treat
Maak kennis met Iris Overbeek Beauty&Skincoach. Jouw eerste behandeling incl. huidanalyse met de producten van Ik Skin Perfection.
€ 39,50
Meet&Treat +
Maak kennis met de salon en de producten van Ik Skin Perfection. Dit is de perfecte start naar een stralende huid. Incl. Reset Skincare Box (t.w.v. €39,95) + Fullsize 24h creme afgestemd op jouw huid.
€ 79,00

Extra’s

Wil je graag een deelbehandeling toevoegen aan je gezichtsbehandeling? Je wenkbrauwen verven of iets extra’s harsen? Voor € 5,00 per onderdeel is dit mogelijk. Geef dit dan aan tijdens het boeken van je behandeling.

 

IK SKIN | achtergrond

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur.

Meer informatie