Ga jij mee met de trends op het gebied van make-up? Zijn natuurlijke ingrediënten belangrijk voor je en wil je dat je huid juist mooi wordt van make-up i.p.v onzuiver? Dan is minerale make-up echt iets voor jou!

In de salon werk ik met Mintenz Naturel Cosmetics, kwalitatieve minerale make-up voor een fijne prijs. Wil jij je make-up tasje eens opfrissen of eigenlijk wel eens weten wat voor jou het beste werkt? Tijdens een make-up advies geef ik tips over kleurcombinaties en laat ik handige aanbreng technieken zien die je gemakkelijk thuis kunt toepassen.

Even alle voordelen van Minerale Make-up voor jou op een rijtje.

  • Mintenz make-up is 100% natuurlijk, gemaakt van pure mineralen.
  • Minerale make-up is uitermate geschikt voor een huid met acne, rosacea of voor een allergie gevoelige huid.
  • De mineralen bevatten intense kleurpigmenten en versmelten met je eigen huidoliën voor natuurlijk effect en prachtige dekking.
  • De poeders hebben een fijne textuur en ze worden niet in de huid opgenomen. Je poriën verstoppen daardoor niet en je huid blijft zich natuurlijk herstellen.
  • De mineralen zorgen ook voor een natuurlijke bescherming van de huid tegen de schadelijke UVA- en UVB-straling (SPF15).
  • De mineralen verbeteren de huidconditie en werken ontstekingsremmend en helend.
  • De mineralen zijn waterresistent en vormen een beschermende barrière op de huid. Deze barrière werkt vochtvasthoudend (de huid droogt niet uit).
  • De minerale poeders zijn fijn voor de vette huid: de mineralen absorberen de olie van de glanzende gedeeltes van de huid.
  • De make-up is eenvoudig aan te brengen, zonder lelijke strepen of kleurverschil. Zonder een masker gevoel.

Ingrediënten van Mintenz:

IJzeroxide – Zinkoxide – Mica – Titaandioxide

Feestje of bruiloft

HEB JE BINNENKORT EEN FEESTJE OF BEN JE TE GAST OP EEN BRUILOFT?

Spring in de visagie stoel en laat je opmaken door een echte visagiste. Uiteraard is het ook mogelijk om het plaatje compleet te maken d.m.v. hairstyling. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

StylingPrijs
Dag/avond make-up€ 45,00 v.a.
Hairstyling€ 45,00 v.a.
*Bruidsmake-up (incl. proef sessie)€ 199,00
*Bruidsmake-up & Hairstyling€ Op aanvraag
Reiskosten buiten de Hof van Twente €0,19 p/km